Opis produktu
Testo 106 - termometr dla przemysłu spożywczego (HACCP). Praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
- testo 106 wraz z wodoszczelnym futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), spełnia normę EN 13485 i HACCP
- alarm akustyczny z diodą alarmową, po przekroczeniu wartości granicznych (indywidualnie ustawianych)
- końcówka pomiarowa sondy, o średnicy 2,2 mm, sprawia, że nakłucia produktu spożywczego są prawie niewidoczne
- automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold)
Zakres dostawy: termometr spożywczy testo 106 wraz z futerałem i bateriami, fabryczny protokół kalibracji
Temperatura pracy [ºC] | -20...+50 |
Typ baterii | bateria guzikowa CR2032 |
Waga [g] | 80 |
Wymiary [mm] | 215x34x19 |
Zakres pomiarowy [ºC] | -50...+275 |
Rozdzielczość [ºC] | 0,1 |
Dokładność [ºC] |
+/-0,5 (-30...+100) +/-1 (-50.....-30,1) |